Paketi

PAKETI VEŽBI – PEVANJE

Nemaš novca za časove pevanja, ali žarko želiš da naučiš da pevaš ili da postaneš bolji? Uz vokalne pakete, stižem do tebe pravo kući sa samo jednim klikom!
U svojim paketima pokazujem ti razne vežbe koje će ti pomoći da postaneš bolji i započneš u širokom spektru vokalnih oblasti.
Pojedinačni video snimci objašnjavaju pravilno izvođenje, tako da ih možeš lako imitirati. Zbog različitih stepena teškoće, tvoja sposobnost takođe neprestano raste.
Ovi kursevi su kreirani tako da ti pruže samopouzdanje i alate potrebne za pevanje i vežbanje, gde i kada to želiš.
Međutim, najvažnije je ne bojati se izazova.
Znam koliko je teško napredovati ili nekad i stagnirati. Ali veruj mi, ako vežbaš prave stvari, postići ćeš svoj cilj!
Nije važno koliko vežbaš, već da radiš ciljano! Pomoći ću ti oko toga!
Izaberi paket koji ti najviše odgovara i započni svoj vokalni trening.

1 Tehnika disanja za pevače

Pravilno disanje je temelj pevanja. Zbog toga je ovaj paket nezamenljiv za svakog pevača. Nepravilno disanje može da izazove probleme – previše ravno pevanje, vršenje prevelikog pritiska ili dahtanje. Važno je sprečiti ove probleme. Ovde ti dajem 4 uvodna video zapisa sa različitim vežbama za disanje. Nauči da kontrolises disanje. Pravilnom tehnikom disanja postavi stabilne temelje za svoje pevanje.

2 Zagrevanje glasa, ili warm ups sa pratnjom klavira

Da bi mogla/mogao da koristiš glas u punom obimu i rasponu potrebno je pravilno zagrevanje. Kao sportista koji se zagreva za maraton tako mora i glas da bude pripremljen za određene napore. 6 vežbi u mp3 formatu i video koji ti objašnjava vežbe. Molim te uzmi u obzir da prvo radiš sa videom koji objašnjava vežbe pa tek onda se bacaš na rad sa mp3 snimcima koji sadrže klavirsku pratnju. Jako je važno da se te vežbe rade pravilno, jer samo tako one ispunjavaju svoj smisao!

3 NAUČI DA POGAĐAŠ TONOVE

Nauči da iz prvog pokušaja savršeno pogodiš tonove. Tačnost pogađanja tonova je osnova pevanja. Početnici često imaju poteškoća u tome da čuju ton, da ga jasno otpevaju i da ga stabilno drže. Ovaj osnovni paket ti daje 3 vežbe i objašnjenja koja će ti pomoći u tome da savladaš perfect pitch.

4 Jazz improvizacija za početnike/scat singing

3 vežbe za one koji žele da počnu sa improvizacijom a ne znaju kako da krenu. Ove prve osnovne vežbe ce ti pomoci da razvijes scat syllables i dobijes brz jezik za to. Plus jedna dodatna vežba blues skale za početnike sa integrisanim improvizacionim delom.

5 Snažno pevanje

Želiš da pokažeš od čega si napravljen i da oslobodiš snagu svog glasa? Pokazaću ti kako da razviješ snažne visoke tonove (belting tonovi) i kako da pevaš snažnim glasom iz grudi. Ovaj paket nudi korisne vežbe za otkrivanje koncentrisane snage tvog glasa.

6 Mešani glas (Mix Voice)

Glas glave. Prsni glas. A ono između? Dobro obučeni mešani glas nudi ti više mogućnosti da još bolje iskoristiš svoje pevačke sposobnosti. Ali kako ga pronaći i koristiti? Ovde ti dajem 3 vežbe i dodatnu vežbu kako bi mogla/mogao da iskoristiš svoj puni potencijal!

7 Analiza glasa

Časovi pevanja nisu baš tvoja stvar ili ti jednostavno nedostaje vremena za to? Ali ti ipak želiš da se dalje razvijaš? Ovde ćeš dobiti kompletnu vokalnu analizu, kao i savete i vežbe koje su posebno prilagođene tebi.

I sve to u 3 jednostavna koraka:

    Bukiranje paketa.

    Dobijaš ličnu poruku od mene.

    Poslati mi video putem WeTransfer-a.

I već uz malo strpljenja, dobićeš svoj individualni izveštaj. Budući da takođe gledam funkcije tvojih mišića, trebaš da obratiš pažnju da se na video snimku jasno vide tvoje lice, usta i telo.

Mali savet: Možeš poslati 2 video zapisa, jer analiza važi samo jednom.