Paketi

PAKETI VEŽBI – KLAVIR

Za sve one koji zele da započnu da sviraju klavir a ne znaju kako da krenu! Ovde nudim osnove za počinjanje sviranja na klaviru. Ukoliko ne mozes sebi da priuštiš redovno uzivo ili onlajn predavanje ili su razlozi za to neki sasvim drugi, onda si ovde na pravom mestu. Ovde mozes poručiti paket po tvojoj potrebi i što je dobro u svemu tome, te snimke mozes koristiti neograničeni broj puta, koliko ti bude potrebno.

1 VEŽBE ZA ZAGREVANJE

Ovde ti dajem 3 osnovne vezbe (video zapisi) za zagrevanje prstiju i bolju koordinaciju na tastaturama.

2 JEDNOSTAVNE PESMICE

Jednostavne pesmice koje možes brzo da naučiš na klaviru. Zeliš za kratko vreme da naučis da odsviraš neku pesmicu na klaviru? I to sa levom i sa desnom rukom. Nikakav problem, ovde ćes dobiti 2 lepe pesme koje mozeš naučiti jako brzo. U video snimku ću ti objasniti kako da pristupis pesmama i tastaturi. Takodje ćeš dobiti note za te pesme koje ti šaljem putem mejla.

3 Harmonije

Zeliš da naučiš da sviraš harmonije na klaviru i da pratiš samu/samoga sebe?
Ovde krećemo sa osnovnim akordima u osnovnoj poziciji da bi kasnije radili inverzije tih akorda i naučili da što manje skačemo bez potrebe, već da hvatamo različite akorde sa lakoćom. Ovde dobijaš primer sa jednom pesmom i lakšim akordima u video formatu.