ONLINE

ONLINE ČASOVI 

Zbog trenutne situacije u svetu i kod nas, počela sam kao i mnogi drugi da predajem online, što jako dobro funkcioniše.

ONLINE ČASOVI PEVANJA

Dobijaš sledeće:

  • Zajedno radimo na tvojim željama da postaneš samopouzdaniji i da započneš kao pevač!
  • Lekcije su prilagođene tebi pojedinačno i ja ću ti pomoći da u kratkom vremenu postigneš rezultate o kojima si ranije samo sanjao!
  • U mom treningu započinjemo sa osnovama i napredujemo, sve dok svoje snove ne ostvariš!
  • Jednom nedeljno održava se nastava od 30, 45 ili 60 minuta – u zavisnosti od toga koju jedinicu rezervišeš (putem Skype-a / Zoom-a), koju možeš snimiti, tako da uvek možeš udobno pregledati vežbe.

Šta nastava sve sadrži:

-odmereno zagrevanje (warm ups)
-pravilno disanje
-razrađivanje snažnog glasa
-rad na vokalima i tokom pevanja
-artikulacija
-više dinamike
-proširivanje tvog glasovnog obima
-učenje i vežbanje različitih tehnika i stilova
-belting
-interpretacija
-izgradnja umetnika
-improvizacija
-pronalaženje sopstvenog zvuka
-rad na originalnosti interpretacija
-fraziranje

Prednosti podučavanja (coaching-a)

-Bolji životni kvalitet, jer ćeš već posle samo nekoliko časova da stekneš sigurnost i imati sasvim drugačije držanje u životu. Postaćeš novi čovek!
-Imaćeš vise šansi da se izboriš na kastinzima i tako se približiti svojim snovima
-Prekini spiralu samosažaljenja i slomi barijeru (ne)pevanja pred drugima
-štediš vreme tražeći na internetu klipove: umesto da prikupljaš informacije iz bezbroj klipova sa interneta, informacije ćeš dobiti direktno od mene – već tokom prvog časa)
-zdravo upravljanje glasom, tako da više nikad ne postaneš promukao posle 5 pesama, zato što ne znaš kako glas da koristiš na optimalan način. To ti se više nikada neće desiti!

Bez obzira na to šta drugi kažu: svako može da peva, ponekad jednostavno moraš da pobediš svoje slabije ja i da skupiš hrabrosti da se usudiš. Zajedno ćemo ići ovim putem i za kratko vreme od tebe napraviti novu, samopouzdanu osobu!

 

Pristupi i ti. Evo kako funkcioniše:

Dogovori neobavezujući (i besplatni) prvi termin sa mnom putem mejla. Zatim ćemo se povezati preko Skype-a ili ću ti poslati vezu za Zoom da bi razgovarali. Tom prilikom zajedno ćemo utvrditi, da li je nastava opcija za tebe. Imaj na umu da ovo NIJE lekcija pevanja, već uvodni govor. Molim te da shvatiš da zbog velike potražnje primam samo polaznike koji žele da podučavanje na duži vremenski period.

ONLINE ČASOVI KLAVIRA

Želiš da naučiš da sviraš menuet od Baha ili mesečevu sonatu od Bethovena, turski marš od Mocarta ili neki boogie woogie? Ili hoćes da naučiš pratnju na klaviru za pesme koje pevaš i da naučis da sviraš akorde?
Klavir sam počela da predajem od 2014 godine u Berlinu. Taj instrument sviram od detinjstva a prilikom studiranja u Beču sam se ozbiljno počela baviti teorijom, harmonijama i skalama. Shvatila sam da sam slobodnija kada mogu samu sebe da pratim kao pevačica ali mi je to znanje takodje pomagalo prilikom komponovanja pesama.

Krenućemo od početka sa vežbama zagrevanja prstiju, sviranja laksih pesama, učenja čitanja nota i tako polako doći do željenog rezultata.
Moji časovi klavira su pogodni za sve uzraste, decu i odrasle, početnike i poodmakle.
Učenje klavira, da li skroz iz početka ili ne, pospešuje komunikaciju desne i leve hemisfere mozga i tako doprinosi razvoju logičkog razmišljanja i poboljšava motoriku. Zato je sviranje klavira preporučeno svim uzrastima, početnicima i svima ostalima.